17e Aperitiefconcert – Lions Club LokerenNaar jaarlijkse gewoonte organiseert Lions Club Lokeren op zondag 24 januari 2021 haar aperitiefconcert met aansluitend receptie.

Voor dit concert heeft Lions Club Lokeren opnieuw topmuzikanten kunnen vastleggen.

Klarinettiste Annelien Van Wauwe en het Zemlinsky Quartet brengen werk van Antonin Dvorak en van Wolfgang Amadeus Mozart.

Locatie: Feestzalen De Lozen Boer, Lozen Boer 3 – 5, 9080   Lochristi

Start concert: 11:00 u

Inkom (concert en receptie): € 50,00

Kaarten: De inkomkaartenzijn te bekomen via de penningmeester van de club, Roeland Vereecken.
U kunt kaarten reserveren via een mail gericht aan lionsclub.lokeren@gmail.com, doch de reservatie is pas definitief na betaling op rekeningnummer BE22 8600 0568 1047 van Lions Club Lokeren met vermelding van uw naam en het aantal gereserveerde kaarten. De kaarten zullen dan op deze naam klaarliggen aan de ingang van de concertzaal.

Enkele foto's van vorige concerten: