13e Aperitiefconcert Lions Club Lokeren – Pianorecital Lukáš Vondráček                               Foto's na de tekst

Op zondag 29 januari vond het 13e aperitiefconcert van Lions Club Lokeren plaats in De Lozen Boer te Lochristi. Dit aperitiefconcert was een pianorecital gebracht door niet minder dan de eerste laureaat piano van de Koningin Elisabeth wedstrijd 2016, namelijk Lukáš Vondráček.
Lukáš is een Tsjechische pianist die in 1986 werd geboren in het Silezische Opava, een stadje dicht bij de Poolse grens. Hij erfde zijn liefde voor de piano van zijn ouders die beiden ook beroepspianisten waren.

Lukáš vergaste ons op de volgende werken:

• Memories, Opus 6 van Vitȇzslav Novák
  • Four Czech Dances van Bedȓich Smetana (N° 1, 5, 7 en 10)
  • Sonata No 1 in C major, Opus 1 van Johannes Brahms

Dit zeer gesmaakt concert, bijgewoond door een 340 aanwezigen, werd gevolgd door een receptie aangeboden door LC Lokeren. De volledige opbrengst van dit jaarlijks concert gaat naar de sociale werken van Lions Club Lokeren.

Na de receptie hebben de ingeschrevenen nog genoten van een heerlijke lunch, verzorgd door de keuken van restaurant De Lozen Boer.

Het spreekt vanzelf dat de volledige opbrengst van dit aperitiefconcert naar onze sociale werken gaat.